Velkommen til mit online booking- og beskedsystem.

Allerede i samtaleforløb 
Hvis du er i et aktuelt samtaleforløb hos mig, kan du bestille eller aflyse tider direkte i mit bookingsystem. Du skal logge ind med enten din e-mail eller dit telefonnummer, hvorefter du får tilsendt en adgangskode pr. mail eller sms.

Nyt samtaleforløb - OBS: Lukket for tilgang af nye klienter
Hvis du overvejer at indlede et samtaleforløb hos mig, kan du oprette dig som bruger i mit bookingsystem og skrive mig en sikker besked om, hvad det er du søger hjælp til. Jeg vil så hurtigst muligt skrive tilbage. Bestil ikke en tid med det samme - der kan være forhold, vi skal have afklaret først, og der vil typisk være ventetid, fordi tilsyneladende ledige tider skal være tilgængelige for personer, der allerede er i et forløb. Du kan også prøve at fange mig på telefonen, men hvis du skriver inde i bookingsystemet får du hul igennem i første forsøg.

Tilbagevendende klienter
Hvis du tidligere har haft samtaler hos mig og ønsker et nyt forløb eller et par opfølgende samtaler, så vil jeg bede dig om at logge ind i bookingsystemet og skrive mig en besked. Bestil ikke en tid med det samme, af samme grunde som nævnt ovenfor. Du skal ikke oprette dig forfra i systemet, men kan logge ind med dit telefonnummer eller e-mail adresse, forudsat at disse ikke er ændret siden sidst.

oat-root-177290_1920