Jeg udbyder jævnligt gruppeforløb med tilknytningsfokuseret egenterapi / personligt udviklingsarbejde for psykologer. Aktuelt er der ikke endelige datoer på en ny gruppe, men jeg vil tidligst udbyde igen i foråret 2025. Skriv mig gerne en mail, hvis du er interesseret.

Gruppen mødes fem dage, i alt 30 timer. Forløbet kan indgå i specialistuddannelse som egenterapi/feedback på egen stil eller supervision (evt. videobaseret).

Gruppen vil have fokus på det personlige i det faglige. Vi vil beskæftige os med de reaktioner, som klienters tilknytningsmønstre sætter i gang i os og øve os i at opdage og forstå, hvad der er på færde i tilknytningsdynamikker, så vi bedre kan navigere konstruktivt i forhold til utrygge mønstre. Vi vil også arbejde med, hvad vi selv bringer med os ind i den terapeutiske kontakt, og med de udfordringer og ressourcer, der ligger i vores egne mønstre og præferencer. Formen forhandles i gruppen og kan være en blanding af små oplæg fra mig, forskellige refleksionsøvelser, terapeutiske samtaler og supervision, hvor vi sammen arbejder med gruppemedlemmernes praksis - gerne ud fra videomateriale / lydoptagelser.

Det er ikke en forudsætning, at man arbejder eksplicit med tilknytning eller at man i sit arbejde generelt er informeret af tilknytningsteori, kun at man har en interesse for at undersøge dette aspekt af, hvad der foregår i ens arbejde som psykolog. Jeg lægger stor vægt på etableringen af et trygt refleksions- og læringsrum, hvor det er muligt at støtte hinanden i en åbenhed om de følelsesmæssige aspekter af egen praksis.

Deltagere: Max 6 psykologer, som arbejder klinisk med voksne, børn og/eller familier

Sted: Slotsgade 65A, 1. sal, 3400 Hillerød

Datoer: 5 dage fra 9-16 med en times frokostpause:  12/3, 2/4, 23/4, 14/5 og 4/6 2024.

Pris: 11.000 kr.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig online her. Ved spørgsmål, send en mail til psykolog@sarahdaniel.dk

snail-1186245