Velkommen til mit online booking- og beskedsystem.

Allerede i samtaleforløb
Hvis du allerede er i et samtaleforløb hos mig, kan du booke eller aflyse tider direkte i mit bookingsystem. Du skal logge ind med enten din e-mail eller dit telefonnummer, hvorefter du får tilsendt en adgangskode pr. mail eller sms.

Nyt samtaleforløb
Hvis du overvejer at indlede et samtaleforløb hos mig, kan du oprette dig som bruger i mit bookingsystem og skrive mig en sikker besked om, hvad det er du søger hjælp til. Jeg vil så hurtigst muligt skrive tilbage. Bestil ikke en tid før end du har været i dialog med mig - der kan være forhold som vi lige skal have afklaret først, og der kan være ventetid, fordi de første ledige tider måske skal være tilgængelige for personer, der allerede er i et forløb. Du kan også prøve at fange mig på telefonen, men hvis du skriver inde i bookingsystemet får du hul igennem i første forsøg.

BEMÆRK: JEG HAR LUKKET FOR OPSTART AF NYE FORLØB RESTEN AF 2021.

Tilbagevendende klienter
Hvis du tidligere har haft samtaler hos mig og ønsker et nyt / genoptaget forløb, så vil jeg bede dig om at logge ind i bookingsystemet og skrive mig en besked. Bestil ikke en tid med det samme, for der kan være ting, vi lige skal have afklaret først. Du skal ikke oprette dig forfra i systemet, men kan logge ind med dit telefonnummer eller e-mail adresse, forudsat at disse ikke er ændret siden sidst.

oat-root-177290_1920